Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η αποστολή του bnssecurity.com είναι η ενεργοποίηση της ασφάλειας στο Διαδίκτυο, διατηρώντας παράλληλα τη συνέχεια της επιχείρησης. Μεταξύ των πιο σημαντικών πτυχών της αποστολής μας είναι η δέσμευσή μας να σας ενημερώνουμε πάντα για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς και τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε.

2. ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Στο bnssecurity.com γνωρίζουμε και είμαστε εξαιρετικά εμπεριστατωμένοι σχετικά με το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων. Εάν είστε είτε ένας από τους πελάτες μας ως προς οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, είτε επισκέπτης του ιστότοπού μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, εκτός εάν μας παρέχετε με δική σας πρωτοβουλία, όταν συμπληρώνετε το σχετικό έντυπο αίτησης.
Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email και αριθμός τηλεφώνου.
  • Πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο βιογραφικό που υποβάλατε στην ηλεκτρονική φόρμα αίτησης.
  • Πληροφορίες αποστολής και χρέωσης, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών και στοιχείων πληρωμής.
  • Πληροφορίες που μας παρέχετε για να λάβουμε τεχνική βοήθεια ή κατά τη διάρκεια αλληλεπιδράσεων με την εξυπηρέτηση πελατών.

3. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα στοιχεία σας, δημόσια ή ιδιωτικά, δεν θα πωληθούν, ανταλλάσσονται, μεταφερθούν εκτός της εταιρείας μας και των θυγατρικών της, ή θα δοθούν σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο χωρίς τη συγκατάθεσή σας και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο από τους σκοπούς που καθορίζονται παρακάτω:

  • Επεξεργασία αιτήσεων για προϊόντα και υπηρεσίες bnssecurity.com
  • Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών
  • Επιβάλλετε τα νομικά μας δικαιώματα ή συμμορφωθείτε με τις νομικές απαιτήσεις.

Εμπορία
Εκτός από τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω, ενδέχεται, σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις συναίνεσης, να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου. Μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε ανά πάσα στιγμή με την κατάργηση της εγγραφής σας από δραστηριότητες μάρκετινγκ.

Στατιστικοί σκοποί
Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε απλά να επιλέξετε να μην παραχωρήσετε την άδειά σας στις ιστοσελίδες ή / και τις φόρμες με τις οποίες συλλέγουμε τα στοιχεία σας.

4. Cookies
Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς αυτόματα όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας χρησιμοποιώντας cookie. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο που ζητά άδεια να τοποθετηθεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μόλις συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και το cookie βοηθά στην ανάλυση της κίνησης ιστού ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Τα cookies επιτρέπουν στις εφαρμογές ιστού να ανταποκρίνονται σε εσάς ως άτομο. Η εφαρμογή ιστού μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σας συγκεντρώνοντας και θυμόμαστε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookie, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να εξαιρεθείτε, ανατρέξτε στην Πολιτική cookie.

5. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για περίοδο επτά (7) ετών, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης.

Όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από εσάς όταν υποβάλλετε αίτηση για θέση στην Εταιρεία μας, θα διατηρηθούν για περίοδο δώδεκα (12) μηνών.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών διείσδυσης τα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται να υποβληθούν σε επεξεργασία και θα διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση του έργου.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Το bnssecurity.com σας διευκολύνει να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα, στέλνοντάς μας ένα email στο bns@babel-ns.com ή στέλνοντας το Bnssecurity.com στη διεύθυνση που αναφέρεται στην εν λόγω δήλωση, προκειμένου:

  • Επιβεβαιώστε εάν έχετε κάποια από τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε πρόσβαση σε αυτά ή επαληθεύστε την ακρίβειά τους
  • Διορθώστε και ενημερώστε το αρχείο σας με προσωπικά δεδομένα, σε περίπτωση που είναι ανακριβές
  • Διαγραφή δεδομένων ή διακοπή της επεξεργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν νόμιμοι λόγοι για τη διατήρησή τους.
  • Τα αιτήματά σας υπόκεινται σε ικανοποίηση του bnssecurity.com σχετικά με την αυθεντικότητα του αιτήματος, εντός 30 ημερών από την επικύρωση του αιτήματός σας. Εάν για κάποιο λόγο αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, θα σας παράσχουμε λεπτομερείς εξηγήσεις.

7. ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Ενδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες όταν απαιτείται από το νόμο ή όταν η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων της bnssecurity.com ή / και τη συμμόρφωση με δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση, κανονιστική υποχρέωση, διαδικασία πτώχευσης ή παρόμοια νομική διαδικασία.

8. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το bnssecurity.com εφαρμόζει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνολογιών και διαδικασιών ασφαλείας για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Αποθηκεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε σε διακομιστές υπολογιστών σε ελεγχόμενο, ασφαλές περιβάλλον, προστατευμένο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Για να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτόν τον κίνδυνο, κρυπτογραφούμε όλα τα δεδομένα που υποβάλλετε κατά την παραγγελία των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιώντας το Πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL). Ταυτόχρονα, οι διαδικασίες ασφαλείας ελέγχονται σε ετήσια βάση από μια διεθνώς αναγνωρισμένη ελεγκτική εταιρεία.

9. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, μόλις χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους

για να αποχωρήσετε από τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να σημειώσετε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτόν τον άλλο ιστότοπο.

Επομένως, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που εσείς

παρέχετε κατά την επίσκεψη σε αυτούς τους ιστότοπους και τέτοιοι ιστότοποι δεν διέπονται

από αυτήν τη δήλωση απορρήτου. Εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάζετε τη δήλωση απορρήτου που ισχύει για τον εν λόγω ιστότοπο.

10. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η bnssecurity.com δηλώνει ότι σέβεται πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που ορίζονται και καθορίζονται σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων και λειτουργεί εντός των ορίων:

  • Υπόκειται σε όλους τους σχετικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου, καθώς και οποιαδήποτε άλλη κανονιστική απαίτηση.
  • Οποιαδήποτε καθοδήγηση ή νομικός κώδικας πρακτικής που εκδίδεται από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων.
  • Οι διατάξεις αυτής της δήλωσης απορρήτου.
  • Για να διατηρήσετε την εμπιστευτικότητα.
  • Να μην κοινοποιούνται δεδομένα σε τρίτους.
  • Λήψη κατάλληλων μέτρων ασφαλείας.
  • Να συμμορφώνεται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, ιδίως τον Κανονισμό 979/2016 / ΕΕ (γνωστό και ως GDPR) και τον Εφαρμοστικό Νόμο 4624/2019.

11. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Η bnssecurity.com μπορεί να τροποποιήσει την πολιτική απορρήτου και τις σχετικές πρακτικές ανά πάσα στιγμή. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Αυτή η πολιτική θα είναι ισχύει από τις 15 Μαΐου 2020.

12. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Έχουμε τις ακόλουθες επιλογές εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να υποβάλετε καταγγελία ή να διαχειριστείτε πληροφορίες του λογαριασμού σας:

  • Μπορείτε να στείλετε email στο bnssecurity.com στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση: Nicaragua 137 Ent 3ra, 08029, Barcelona
  • Μπορείτε να μας καλέσετε στο: +34 93 858 5438
  • Μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση: bns@babel-ns.com