Ιατροδικαστική ανάλυση

Ασφαλής εξαγωγή και ανάλυση πληροφοριών από εξοπλισμό υπολογιστών, τηλεπικοινωνίες και drone.

Η υπηρεσία ιατροδικαστικής ή ιατροδικαστικής της BNS θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε και να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες μέσω ασφαλούς εξαγωγής δεδομένων μέσω υπερσύγχρονου εξοπλισμού που χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους οργανισμούς πληροφοριών και ερευνών του Ισραήλ και θα λάβετε πλήρεις εκθέσεις εμπειρογνωμοσύνης δικαστικών λεπτομερείς και έγκυρες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τι κάνουμε?

Διαθέτουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες και υπερσύγχρονο εξοπλισμό που μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε τις έρευνες και τη δικαστική εξειδίκευση σε όλους τους τύπους μέσων ψηφιακής επικοινωνίας, όπως διακομιστές, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablet και drone.

Μερικές από τις εφαρμογές της υπηρεσίας ιατροδικαστικής ανάλυσης είναι:

  • Αναφορές εμπειρογνωμόνων δικαστικών ή εξωδικαστικών εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο.
  • Κλωνοποίηση και συνολική ανάλυση σκληρών δίσκων, κινητών τηλεφώνων και drone.
  • Πλήρης ανάκτηση πληροφοριών από σκληρούς δίσκους, κινητά τηλέφωνα και drone.
  • Κατασκοπεία.
  • Ανίχνευση και ανάλυση διαρροής πληροφοριών.
  • Επαλήθευση της ασφάλειας των email, των συστημάτων ανταλλαγής μηνυμάτων και των κοινωνικών δικτύων.
  • Ανάλυση της κατάστασης βλάβης στον κυβερνοχώρο.
  • Αξιολόγηση της πραγματικής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο του πελάτη.

Με ποιά τεχνολογία?

Η BNS είναι επίσημα διαπιστευμένη ως εγκληματολόγος αναλυτής από την ισραηλινή μάρκα CELLEBRITE, παγκόσμια ηγέτης στον ιατροδικαστικό εξοπλισμό και πάροχος τεχνολογίας στις δυνάμεις ασφαλείας διαφόρων χωρών σε όλο τον κόσμο.

UFED Ultimate και UFED PhysicalAnalyzer

Η BNS χρησιμοποιεί το σύστημα UFED Ultimate, το οποίο παρέχει πρόσβαση στην ευρύτερη γκάμα φορητών συσκευών, εφαρμογών και πλατφορμών κοινωνικών μέσων και το συνδυάζει με το προηγμένο λογισμικό αποκωδικοποίησης UFED PhysicalAnalyzer για να αποκτήσει όλα τα ψηφιακά δεδομένα με τον πιό απλούστερο και ευκολότερο τρόπο, γρήγορο και όλα μέσα στα ισχύοντα νομικά όρια.

Με το UFED Ultimate και το UFED PhysicalAnalyzer οι αναλυτές μας μπορούν να:

Ξεκλειδώσουν τις συσκευές με ευκολία

Επιταγχύνουν  τον χρόνο εξαγωγής και αποφύγουν  τεχνικά εμπόδια για την πρόσβαση σε δεδομένα από το ευρύτερο φάσμα συσκευών.

Εξαγάγουν περισσότερα δεδομένα

Εκτελούμε  λογικό, σύστημα αρχείων και φυσικά αποσπάσματα και χρησιμοποιούν  ιδιόκτητους φορτωτές εκκίνησης, προηγμένους ADB, EDL και άλλες μεθόδους για να λάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα.

Μετατρέψουν  κρυπτογραφημένα δεδομένα  σε ενεργή ευφυΐα

Επανασυναρμολογούμε δεδομένα συσκευών και εφαρμογών σε αναγνώσιμες μορφές με προηγμένες δυνατότητες αποκωδικοποίησης, καθώς και αναλύουμε μη κατανεμημένο χώρο για ανάκτηση κρυφών ή διαγραμμένων δεδομένων.

Ενοποιούν  τα δεδομένα για πιο εμπεριστατωμένη αναθεώρηση

Συγκεντρώνουμε δεδομένα συσκευών από μια ποικιλία πηγών και μορφών, καθώς και λαμβάνουμε  μια οργανωμένη και ενοποιημένη προβολή πληροφοριών.

Περιηγούνται σε περιεχόμενο σε περισσότερες από 70 γλώσσες

Διαθέτουμε υποστήριξη μετάφρασης προκειμένου να πραγματοποιήσουμε  μια γρήγορη ανάλυση μη εγγενών κειμενικών περιεχομένων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS, μηνύματα κειμένου και συνομιλία διατηρώντας ταυτόχρονα τη γλώσσα προέλευσης μαζί με τη μετάφραση.

Αναλυτής UFED Cloud

Στον σημερινό εξελιγμένο τεχνικό κόσμο, τα ψηφιακά στοιχεία βρίσκονται συχνά εκτός φυσικών συσκευών. Για το λόγο αυτό, η BNS χρησιμοποιεί το εργαλείο UFED Cloud Analyzer, το οποίο επιτρέπει την εξαγωγή, τη διατήρηση και την ανάλυση τομέων, δεδομένων κοινωνικών μέσων, άμεσων μηνυμάτων, αποθήκευσης αρχείων, ιστοσελίδων και άλλου περιεχομένου που βασίζεται σε σύννεφο μέσω μιας πολύ αποτελεσματικής εγκληματολογικής διαδικασίας, όλα εντός των  νομικών  ορίων σε ισχύ.

Με το UFED CloudAnalyzer οι αναλυτές μας, που εδρεύουν στο Ισραήλ μπορούν να:

Συγκεντρώσουν εύκολα δεδομένα που βασίζονται σε cloud και κοινωνικά δεδομένα.

Εξετάζουμε φυσικές συσκευές για πρόσβαση σε νέες πηγές στοιχείων που κρύβονται σε αρχεία κοινωνικών μέσων και δεδομένων.

Ολοκληρώσουν αιτήματα για δεδομένα που βασίζονται σε σύννεφο

Συγκεντρώνουμε δεδομένα με την κατάλληλη νομική αρχή από περισσότερα από 50 πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Συλλάβουν και να αναλύσουν δημόσια δεδομένα

Πρόσβαση, ανάλυση και ενσωμάτωση διαθέσιμων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών τοποθεσίας, προφίλ, εικόνων, αρχείων και κοινωνικών επικοινωνιών από δημοφιλείς εφαρμογές.

Οπτικοποιούν τα δεδομένα σε ενοποιημένη μορφή

Ομαλοποιούμε διαφορετικές πηγές δεδομένων στο cloud σε μια ενοποιημένη προβολή για να τις αναλύσουμε σε μορφές χρονοδιαγράμματος, μικρογραφίες αρχείων, επαφές ή χάρτες.

Περισσότερες πληροφορίες?

Επικοινωνήστε μαζί μας και εξηγήστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Στην BNS έχουμε πλήρη σεβασμό για τις ρήτρες της εμπιστευτικότητας και του επαγγελματικού απορρήτου.

Περισσσότερες υπηρεσίες