Spear

Πλήρως ασφαλής και ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο, χωρίς εισβολείς και μη εξουσιοδοτημένη εγκληματολογική ανάλυση.

Τι είναι Spear?

Spear είναι μια λύση τελευταίας γενιάς που δημιουργήθηκε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο με ασφαλή και εντελώς ανώνυμο τρόπο. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την προστασία κάθε είδους παραβίασης ή απειλής που δημιουργείται από χάκερ ή από μη εξουσιοδοτημένα συστήματα παρακολούθησης.

Με το Spear, μπορείτε να πλοηγηθείτε εντελώς ανώνυμα χρησιμοποιώντας το Content Glass Sphere, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα πλοήγησης χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα ή ιστορικό, ακόμη και υπό την ανάλυση όλων των τύπων εγκληματολογικών συστημάτων.

Με το Spear μπορείτε να διαχειριστείτε τα προσωπικά και εταιρικά σας στοιχεία:

  • Περιηγηθείτε χωρίς κινδύνους, μολύνσεις, ιούς, κακόβουλα προγράμματα, λογισμικό υποκλοπής spyware και εγκληματολογικές δραστηριότητες.
  • Αποφύγετε πλαστογράφηση, καταγραφή ιστορικού περιήγησης και παρακολούθηση δραστηριότητας.
  • Αποφύγετε τον κίνδυνο έκθεσης δεδομένων σε Trojans ή εγκληματολογικές δραστηριότητες.
  • Αποφύγετε την έκθεση διαπιστευτηρίων σε κακόβουλους ιστότοπους.
  • Αποφύγετε την αρχειοθέτηση και την παρακολούθηση δεδομένων περιήγησης και κωδικών πρόσβασης.

Η λύση

Το λειτουργικό σύστημα του Spear και ο έλεγχος υλικού (τηλέφωνα, tablet και φορητοί υπολογιστές) επιτρέπει την εκτέλεση μόνο αξιόπιστων εφαρμογών στην τελική συσκευή, διασφαλίζοντας ότι ο χρήστης δεν έχει εγκαταστήσει μη εξουσιοδοτημένα πρόσθετα, όπως καταγραφικό κλειδιού, μολυσμένο ποντίκι ή ψεύτικο καλώδιο οθόνη συνδεδεμένη στο τελικό σημείο.

Το πρόγραμμα περιήγησης και οι αξιόπιστες εφαρμογές εκτελούνται σε Content Glass Sphere, το οποίο διασφαλίζει ότι μπορούν να εκτελεστούν μόνο εξουσιοδοτημένα προγράμματα, καθώς και δημιουργία κρυπτογράφησης σχετικών δεδομένων, ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιούνται.

100% ανώνυμη περιήγηση/strong>

Το Spear χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διασφαλίσει ότι η δραστηριότητα των χρηστών διατηρείται απαλλαγμένη από παραχάραξη ή οποιοδήποτε είδος παρακολούθησης ή μη εξουσιοδοτημένη εγκληματολογική ανάλυση.

  • Το Spear χρησιμοποιεί ένα σύνολο 100% ανώνυμων διακομιστών όπως HideMe, NordVPN, ProtnVPN, HotspotShield, μεταξύ άλλων.
  • Το Spear επεξεργάζεται την πλοήγηση και καθιστά ανώνυμη την κίνηση μέσω της υπηρεσίας σφαίρας περιεχομένου.

100% ασφαλής περιήγηση

Όταν ο χρήστης ανοίγει ένα παράθυρο στο πρόγραμμα περιήγησης του, ένα άλλο ακριβώς το ίδιο εκτελείται αυτόματα σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα περιήγησης που βρίσκεται σε ένα δίκτυο ανώνυμων απομακρυσμένων συσκευών, πάνω στο οποίο παίρνει τον έλεγχο μέσω ενός ασφαλούς συστήματος ροής που λειτουργεί ως φίλτρο ασφαλείας και εξαλείφει οποιαδήποτε τύπος απειλής σε συσκευές-πελάτες.

Αυτή η διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται επίσης με ένα σύνθετο σύστημα κρυπτογράφησης που προστατεύει την ανωνυμία της πλοήγησης. Στη συνέχεια καταστρέφει όλο το ιστορικό και τις εγγραφές του χρήστη κατά το κλείσιμο του παραθύρου, δημιουργώντας απόλυτη αδυναμία σε οποιαδήποτε επίθεση.

Με άλλα λόγια, το Spear κατεβάζει κυριολεκτικά τον κώδικα, τον εκτελεί και τον επεξεργάζεται για ασφαλή περιήγηση μέσω κρυπτογραφημένης ροής, διατηρώντας ανέπαφη την κίνηση και τα αρχεία των συσκευών του πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες?

Επικοινωνήστε μαζί μας και εξηγήστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Στην BNS έχουμε απόλυτο σεβασμό για τις ρήτρες εμπιστευτικότητας και επαγγελματικού απορρήτου.

Περισσότερα προϊόντα

Shield

Μιλήστε και στείλτε μηνύματα μέσω κινητών ή tablet με απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα.

Vault

Αποθήκευση, κρυπτογράφηση, φιλτράρισμα και έλεγχος της πρόσβασης σε πληροφορίες και ολική ανωνυμία στην περιήγηση στο Διαδίκτυο σε όλους τους τύπους συσκευών.

Vob

Vob

Συσκευή φωνητικών παρεμβολών για την αποφυγή μη εθελοντικών εγγραφών συνομιλιών σε συναντήσεις ή μέσω κινητών τηλεφώνων.