Vault

Αποθήκευση, κρυπτογράφηση, φιλτράρισμα και έλεγχος της πρόσβασης σε πληροφορίες και ολική ανωνυμία στην περιήγηση στο Διαδίκτυο σε όλους τους τύπους συσκευών.

Τι είναι Vault?

Vault είναι μια λύση που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον χρήστη ασφαλή και ανώνυμη επικοινωνία και περιήγηση στον Ιστό, καθώς και πλήρη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο κατά τη λήψη αρχείων.

Το Vault έχει δημιουργηθεί για την προστασία χρηστών που χρησιμοποιούν τοπικό λογισμικό email, όπως το Outlook, καθώς είναι υπεύθυνο για την προστασία των επικοινωνιών από επιθέσεις ψαρέματος, ransomware ή οποιονδήποτε άλλο τύπο απειλής που θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα του πελάτη. Το Vault μπορεί να λειτουργεί και σε περιβάλλον cloud με ασφαλή τελικά σημεία ή στους διακομιστές του πελάτη.

Με το Vault μπορείτε να βασίζεστε στα ακόλουθα οφέλη:

 • Κρυπτογράφηση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διασφάλιση της ταυτότητας του τελικού χρήστη.
 • Λήψη αρχείων ελεύθερα με φιλτράρισμα APT.
 • Αποθηκεύστε τα δεδομένα με ασφάλεια και κρυπτογραφημένα.
 • Περιηγηθείτε χωρίς κινδύνους, μολύνσεις, ιούς, κακόβουλα προγράμματα, λογισμικό υποκλοπής spyware και εγκληματολογικές δραστηριότητες.
 • Αποφύγετε την απώλεια δεδομένων λόγω εισβολής, κακόβουλου λογισμικού Trojan ή εγκληματολογικών δραστηριοτήτων.
 • Αποφύγετε κάθε είδους ransomware.
 • Αποφύγετε την κλοπή ταυτότητας.
 • Αποφύγετε πλαστογράφηση, καταγραφή ιστορικού περιήγησης, κλοπή κωδικών πρόσβασης ή οποιοδήποτε είδος παρακολούθησης.
 • Αποτρέψτε τους χρήστες να αποκαλύψουν κατά λάθος εταιρικά διαπιστευτήρια σε κακόβουλους ιστότοπους.
 • Αυξήστε την παραγωγικότητα του χρήστη, καθώς διευκολύνει τον έλεγχο και την πρόσβαση σε οποιονδήποτε τύπο πηγής δεδομένων με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Η λύση

Με το Vault, θα είστε πλήρως προστατευμένοι. Η λύση είναι φτιαγμένη με δύο υπερσύγχρονα υποστρώματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που προστατεύουν τις άμυνες από συσκευές χρηστών έναντι καθεμιάς από τις απειλές και τους φορείς επίθεσης που θέτουν οι χάκερ.

 1. Spear, μια λύση που κάνει ανώνυμα κάθε είδους δραστηριότητα στο δίκτυο και εκτελεί αυτόματα την πλοήγηση στο δικό του περιβάλλον και είναι εντελώς ανεξάρτητη από τη συσκευή του χρήστη.
 2. Vault, μια λύση που είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον έλεγχο όλων των δεδομένων και τον έλεγχο των εκτελέσιμων αρχείων.

Με τη λύση μας στο σύνολό της, ο χρήστης θα μπορεί να «κοιτάζει» τα δεδομένα και τις πληροφορίες όλων των τύπων αρχείων με την πλήρη ασφάλεια ότι θα παραμείνει ασφαλής από οποιαδήποτε απόπειρα μόλυνσης, την ίδια στιγμή που θα είναι σε θέση να διαχειριστείτε αρχεία μέσω ενός συστήματος κοντέινερ και sandbox, που έχουν ως στόχο το φιλτράρισμα και την ανακατασκευή μολυσμένων αρχείων. Επίσης, και ως μέρος της διαδικασίας του συστήματος, θα μπορείτε να παρακολουθείτε πλήρως την κυκλοφορία των χρηστών και να αναζητάτε ανώμαλη συμπεριφορά με τα διαθέσιμα εργαλεία SIEM τελευταίας γενιάς.

Περισσότερες πληροφορίες?

Επικοινωνήστε μαζί μας και εξηγήστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Στην BNS έχουμε απόλυτο σεβασμό για τις ρήτρες εμπιστευτικότητας και επαγγελματικού απορρήτου.

Περισσότερα προϊόντα

Shield

Μιλήστε και στείλτε μηνύματα μέσω κινητών ή tablet με απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα.

Spear

Πλήρως ασφαλής και ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο, χωρίς εισβολείς και μη εξουσιοδοτημένη εγκληματολογική ανάλυση.

Vob

Vob

Συσκευή φωνητικών παρεμβολών για την αποφυγή μη εθελοντικών εγγραφών συνομιλιών σε συναντήσεις ή μέσω κινητών τηλεφώνων.